Download music Tembang Tresno gratis - LaguMp3Terbaru.Biz

Tembang Tresno

2,993
Silakan download lagu untuk mendengarkan dengan kualitas lebih tinggi!

Download Lagu Mp3 Tembang Tresno Gratis

Category : Lagu Mp3

Download Lagu Tembang Tresno Mp3 Gratis

Lirik Lagu Tembang Tresno

Nanging peteng ing mripatku
Sinare rembulan nambahi susahe atiku
Trisno sing tak jogo amung kanggu sliramu
Nanging nyatane aku mok apusi

Padang e suryo
Nanging peteng ing mripatku
Sinare rembulan nambahi susahe atiku
Trisno sing tak jogo amung kanggo sliramu
Nanging nyatane aku mok apusi

Kembang tresno ning lambemu
Nyatane hamung semu
Janji setyo marang aku
Ning nyatane nyusahne atiku
Tega tenan kowe nglarani atiku
Tega tenan kowe ngapusi aku
Wis cukup semene sak crito lan laguku
Aku pamit lilakno lungoku

Padang e suryo
Nanging peteng ing mripatku
Sinare rembulan nambahi susahe atiku
Trisno sing tak jogo amung kanggu sliramu
Nanging nyatane aku mok apusi

Padang e suryo
Nanging peteng ing mripatku
Ninare rembulan nambahi susahe atiku
Trisno sing tak jogo amung kanggo sliramu
Nanging nyatane aku mok apusi

Kembang tresno ning lambemu
Nyatane hamung semu
Janji setyo marang aku
Ning nyatane nyusahne atiku
Tega tenan kowe nglarani atiku
Tega tenan kowe ngapusi aku
Wis cukup semene sak crito lan laguku
Aku pamit lilakno lungoku
Aku pamit lilakno lungoku

. . .
Tembang Tresno Lagu terbaruDownload lagu Tembang Tresno terbaru
Download musik gratis Tembang Tresno - Download Lagu - Gudang musik Indonesia 2018 terbaru - LaguMp3Terbaru.Biz
. Download lagu gratis Mp3 Tembang Tresno tercepat - Download Lagu Terbaru -Download musik Tembang Tresno kualitas tinggi, bebas pemutar musik online di LaguMp3Terbaru.Biz Mendengarkan musik terbarunya Tembang Tresno gratis - Download Lagu - Website LaguMp3Terbaru.Biz, Download gratis musik Tembang Tresno di 320k mesin berkualitas

Dengarkan musik dengan teman-teman Anda! Bagikan lagu ini sekarang!

Komentar

EMO Kirim
: alan walker fearless mp3, download lagu qiara hanya padamu, download lagu lungset suliana, noah ft. hendri lamiri taman langit download, download noah ft. hendri lamiri taman langit, the rain – coba lupakan kamu mp3, download lagu maroon 5 dont wanna know remix, download lagu stereo heart cover mattybraps, nafa urbach hatiku bagai terpenjara mp3 wapka, download lagu prasasti kau pikir siapa aku,